Кількість
|
Вартість
|
||
|
Металева Струна для нарізки бісквіта 32*16 см
Призначена для рівного нарізання торту або бісквіта на рівні і акуратні коржі. Кондитерські вироби (торти, тістечка та інші ласощі), які майстерно готують кондитери, пекарі, неможливо приготувати ідеально без відповідних кондитерських інструментів та інвентарю.
В арсеналі будь-якого кондитера повинні бути присутніми шпателі для нанесення крему, ножі для нарізки і кондитерські лопатки. Для розрізання торта на коржі використовуються спеціальні струни — ножі для бісквітів. За допомогою спеціального кріплення струни регулюється висота нарізуваних коржів.
Технологія розрізання торта за допомогою струни
1. Виставляємо струну на необхідну висоту.
2. Кладемо попередньо підготовлений остиглий бісквіт на стіл і підносимо до нього струну.
3. Акуратно виконуємо «пиляють» руху вперед-назад до тих пір, поки корж не буде розрізано на частини.
4. Повторюємо цю операцію до тих пір, поки не наріжемо бісквіт на потрібну кількість коржів.
5. Верхній корж, який в 90 % випадків виходить нерівним (з просевшей або піднятого серединкою) пускаємо на кондитерську крихту для прикраси або кондитерську «картоплю» для подальшого вирівнювання торта.
Характеристики:
- Тип: Ніж для нарізки бисквитоа
- Матеріал: Нержавіюча сталь
- Розміри: Висота: 16см . Довжина: 32см
- Вага: 49гр.